Etiketti-
leikkurit

DuoBlade Petit Rullaetikettileikkuri

Käytössä 2 leikkausveistä, markkinoiden nopein digitaalinen veitsileikkuri. Materiaalileveys 80-240 mm, jopa 8 slittausveistä, vakiona laminointi ja roskaverkon keräys. Lisävaruste Chopin-350, joka mahdollistaa rullalta arkeiksi -toiminnon.

SCORPIO Digitaaliset etikettileikkurit

Scorpio-sarja on all-in-one-järjestelmä, joka lisää etikettien kestävyyttä laminoinnilla (vain SCR22PL ja SCR35PL ), leikkaa etiketit digitaalisesti muotoon, poistaa liian etikettimateriaalin kunkin muotoon leikatun muodon ympäriltä, ja kelaa materiaalin takaisin tarjoten sinulle ammattimaisesti leikatut ja viimeistellyt etiketit. Kaikki järjestelmät tarjoavat hyvin tarkan ratkaisun leikkausplotteritekniikalla. Sen avulla voit leikata eri tyyppisiä materiaaleja ja muotoja käytön aikana ilman muoteista tulevia lisäkustannuksia.

VIRGO Digitaalinen etikettileikkuri

Leikkaa etiketit digitaalisesti muotoon, poistaa liian etikettimateriaalin ja kelaa materiaalin takaisin tarjoten sinulle ammattimaisesti leikatut ja viimeistellyt etiketit. (lisävarusteena myös laminointiyksikkö). VIRGO leikkureita on kaksi mallia: VRG14PL ja VRG22PL.

Secabo LC30 Rullaetikettileikkuri

LC30 on edullinen digitaalinen etikettileikkuri rullille. Sillä voidaan leikata sekä blanko- että valmiiksi tulostettuja etikettejä. Leikkauksen lisäksi se osaa poistaa roskanauhan. Toimitukseen sisältyy myös DrawCut LabelStudio -ohjelma, jolla voidaan muutamassa minuutissa tehdä esimerkiksi PDF-tiedostosta leikkauskelpoinen tiedosto.

SECABO SC30 Arkkileikkuri

SECABO SC30 -arkkileikkuri leikkaa tarkasti etiketit ja tarrat
arkilta, jonka koko voi olla max. 330mm x 488mm. Arkkeja voidaan ladata jopa 50 arkkia kerrallaan (riippuen materiaalista). Erilaisia itsekiinnittyviä materiaaleja, kuten paperia ja muoveja voidaan käyttää.

DrawCut Pro -ohjelmistolla leikkaustiedoston suunnittelu ja
työstäminen onnistuu helposti ja vaivattomasti.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.